Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x lodgetenten in Italië

Op vakantie naar Italië. Maar waar ga je naartoe? Welke regio of soort bestemming spreekt je aan? Uit de vele bestemmingen in Italië is het soms moeilijk bepalen welke camping het beste bij jou past. Daarom zet ik in dit blog drie lodgetent bestemmingen in la bella Italia voor je op een rijtje. Zo krijg je een idee over de verschillende regio’s en het diverse aanbod van lodgetenten op deze bestemmingen. Krijg jij al vakantiekriebels?

1. Baia Blu la Tortuga

Een bijzondere lodgetent bestemming op een bijzondere locatie. Baia Blu la Tortuga ligt aan de Noord-Westkust van Sardinië en is een ideale gezinsbestemming. Door het eindeloze zandstrand, waar de camping aanligt, zul je een zwembad voor geen seconde missen. Je geniet van heerlijke Italiaanse gerechten in het restaurant, de kinderen worden vermaakt door het animatieteam en daarnaast verblijf je in een luxe lodgetent. De hybridelodge clever biedt luxe en ruimte en maakt je vakantie op Baia Blu la Tortuga compleet.

Lodgetenten in Italië

2. San Francesco

Ook aan het Gardameer vind je een bestemming waar je verblijft in een lodgetent. Zo ook bij San Francesco, direct aan de oever van het meer. Hier hoef je tijdens je vakantie geen seconde stil te zitten. Alleen het zwemparadijs zorgt al voor dagenlang plezier. Maar ook faciliteiten zoals, diverse horecagelegenheden, fietsverhuur, watersporten en andere sporten, maken deze bestemming ideaal voor een vakantie met het hele gezin.  Verblijf in een klassieke lodgetent en geniet optimaal van je vakantie.

Lodgetenten in Italië

3. Villaggio Barricata

Naast Sardinië en het Gardameer is ook de Adriatische kust van Italië een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. En waar kan dat beter dan bij een vakantiebestemming, zoals Villaggio Barricata. Met drie verschillende lodgetenten die worden aangeboden op deze camping, is Villaggio Barricata een echte lodgetent bestemming. Maar daarnaast zorgen ook de vele faciliteiten voor jong en oud, maken deze bestemming een heerlijke bestemming in Italië.

Lodgetenten in Italië

Ben je na het lezen van deze bestemmingen toe aan een heerlijke vakantie bij een van deze bestemmingen, of ben je benieuwd naar het verdere aanbod? Neem dan een kijkje bij alle bestemmingen en misschien verblijf je tijdens je volgende vakantie in een lodgetent!

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Lodgetent.nl