Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

7 manieren om te sparen voor je vakantie

Al maanden van te voren begin je met het uitzoeken van je vakantie. Nadat je je perfecte vakantie hebt gevonden is het tijd om te boeken. Vaak doet dit wel even pijn in je portemonnee. Wil je ook graag geld besparen? Lees in dit blog 7 manieren om geld te besparen voor en tijdens je vakantie!

1. Voordelig Sim Only abonnement

Vakantie is natuurlijk al duur genoeg. Dan wil je niet ook nog hoge kosten van je telefoonrekening. Het liefst wil je zo voordelig mogelijk gebruik maken van je abonnement in het buitenland. Dat kan met een Sim Only abonnement van KPN. In heel Europa app en bel je zonder extra kosten. Een extra bundel aanzetten wanneer je de grens overgaat is ook niet meer nodig. Klinkt perfect toch? Deel al je vakantiefoto’s en verhalen direct met iedereen thuis.

2. Last-minute boeken

Je bent vele malen voordeliger uit als je last-minute je vakantie boekt. Zo kun je ook nog eens langer sparen om je vakantiegeld bij elkaar te krijgen! Een bijkomend voordeel is dat je het weer op je vakantiebestemming kunt afwachten en dus niet in de regen zit.

airlodge - sparen voor je vakantie

3. Acties en aanbiedingen

Houd altijd de acties en aanbiedingen in de gaten! Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit want er staan alleen goed verzorgde glampingbestemmingen op Lodgetent.nl. En een beetje korting op je verblijf is natuurlijk mooi meegenomen.

4. Vakantiepotje

Leg elke week of maand wat geld opzij voor je vakantie. Zo heb je altijd geld te besteden op vakantie. Op deze manier hoef je geen leuke dingen te laten omdat je te weinig geld over hebt op je rekening.

5. Kook zelf

Kostenbesparend en ook nog eens heel gezellig! Kook de lekkerste gerechten zelf in je lodgetent. Je kunt het zo duur of uitgebreid maken als je zelf wilt. Maak je terras gezellig,  dek de tafel, schenk een lekker wijntje in en het lijkt net of je uit eten bent!

zelf koken - sparen voor je vakantie

6. Bezoek gratis activiteiten

Goedkoper kan het niet! Bezoek de gratis activiteiten in de buurt van de camping. Het bezoeken van steden is namelijk altijd gratis. Maar ook zijn er vele musea waar je gratis naar binnen kunt. Verder kun je bijvoorbeeld een dagje naar het strand of maak een wandeling en zoek een mooi plekje in de natuur om te picknicken met eten van thuis.

7. Wissel je geld slim

Als je geld moet wisselen moet je dit niet op het vliegveld al doen. Haal het geld uit de muur op je bestemming. Betaal ook nooit in euro’s. De kans is dan groot dat ze dan een extra percentage over je rekening berekenen.

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Lodgetent.nl