Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Selectcamp

Voor een heerlijk luxe kampeerervaring!

Als je op vakantie gaat wil je rust in je hoofd, even lekker samen weg. Selectcamp snapt dit en weet dat jij er niet op zit te wachten om de hele vakantie zelf aan het werk te zijn. Tenten opzetten en reizen met de caravan kan erg vermoeiend zijn, waardoor je niet lekker rustig aan je vakantie kunt beginnen. Selectcamp zorgt dat jij wel een lekker rustig begin van je vakantie hebt. Zij bieden tenten en caravans aan op locatie. Zo kun jij genieten van een luxe kampeervakantie zonder hiervoor zelf de handen uit de mouwen te hoeven steken.

Een luxe kampeerervaring

Selectcamp biedt lodgetenten in alle soorten en maten. De lodgetenten zijn volledig voor je ingericht met eigen keuken en sanitair, waardoor je je tent ’s avonds laat of bij slecht weer niet meer uit hoeft. Ook hebben de lodgetenten een eigen terras waar je ’s ochtends de dag goed begint met een heerlijk ontbijtje. Zomers kun je hier ’s avonds genieten van de warme zomeravonden onder het genot van een goed glas wijn. Het hele gezin vermaakt zich op een camping van Selectcamp dankzij de vele faciliteiten. Van zwemparadijs tot animatie en van campingwinkel tot restaurant, je vindt er van alles. Zo beleven jullie al snel een topvakantie!

Lodgetent.nl