Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tendi

Het ándere kamperen

Tendi selecteert en bezoekt de locaties in hun aanbod zelf. Het aanbod bestaat uit bestemmingen die nét even wat anders bieden. Het zijn bijzondere plekken, bijvoorbeeld gelegen in een wijngaard, bij een boerderij of een kasteel.

Met Tendi ervaar je het kamperen nét even wat anders. Op 21 campings in Europa heeft deze aanbieder mooie Safarilodge tenten geplaatst. Op deze bestemmingen geniet je van het heerlijke buitenleven op de camping, met nét even wat meer luxe. De avontuurlijke tenten zijn compleet ingericht en voorzien van een keuken met inventaris, comfortabele bedden en veel tenten hebben ook een eigen badkamer. Met Tendi geniet je van een compleet verzorgde vakantie!

Pagina delen

Union Lido - Lodgetent.nl
8

Union Lido

Adriatische kust, Italië

  • Bruisend vakantiedorpje
  • Inclusief camping-spa
  • Venetië om de hoek

Een bruisend vakantiedorpje aan zee met de mooiste zwemparadijzen en een heuse camping-spa, dat is camping Union Lido aan de Adriatische kust in Italië.

Lodgetent.nl