Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vacanceselect

Voor Vacanceselect begon het allemaal zo’n dertig jaar geleden, toen Loek van de Loo zijn droom werkelijkheid maakte: een eigen camping runnen. Deze camping was camping Weekend aan het Gardameer. Twee jaar later startte hij met het verhuren van accommodaties aan het Gardameer. Daarmee was Vacanceselect geboren. Sinds 2004 is het bedrijf een internationaal opererende kampeervakantieaanbieder, gespecialiseerd in campings, glamping en vakantieparken. Gastheerschap en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij Vacanceselect.

Op de 51 vakantiebestemmingen vind je een uitgebreid aanbod aan accommodaties. Deze bestemmingen zijn verdeeld over 8 Europese landen. Elke bestemming is nauwkerig uitgezocht door Vacanceselect en wordt geselecteerd op kwaliteit, gastvrijheid, ligging en ambiance. Zo nu en dan worden de bestemmingen bezocht en het aanbod vernieuwd. De mooiste en gezelligste campings vind je bij Vacanceselect!

Pagina delen

Tenuta Tredici Ulivi - Lodgetent.nl
8,6

Tenuta Tredici Ulivi

Marche, Italië

  • Kleinschalige privécamping
  • Zwembad met ligbedden
  • Strand op 10 km

Camping tussen de zonnebloemen en graanvelden. Zwembad met ligbedden. Je verblijft in een luxe ingerichte Safarilodge tenten op Tenuta Tredici Ulivi.

Lodgetent.nl