Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Airdreamer

Cottage en tent in één!

Dé nieuwe glamping accommodatie van onze aanbieder Vacanceselect. De Airdreamer is de ideale luxe kampeeraccommodatie voor een op en top glamping vakantie met vrienden of familie. De ruime Airdreamer is de ultieme combinatie van een tent en cottage. Een echte blikvanger op de camping! De Airdreamer is natuurlijk van alle moderne gemakken voorzien en heeft drie slaapvertrekken op de bovenverdieping.

Interieur van de Airdreamer

“De slaaptenten in de Airdreamer zijn fantastisch! Dit zorgt voor het ouderweste kampeergevoel terwijl je toch bent voorzien van alle luxe.”

Bij de Airdreamer vind je het woongedeelte beneden. Er is een volledig ingerichte keuken met gezellige eethoek. Buiten staat op het overdekte terras een picknicktafel voor je klaar waar je lekker aan kunt eten. Het keukenblok is van alle gemakken voorzien, waaronder een gastoestel en koelkast. De badkamer in de Airlodge is voorzien van douche, wastafel en toilet. De drie slaaptenten op de bovenverdieping zijn te bereiken is via een mooie houten trap. Elke slaaptent beschikt over twee comfortabele bedden. Door het slapen in de tentjes zul je bij deze luxe accommodatie evengoed het ouderwetse kampeergevoel ervaren!

Pagina delen

Lodgetent.nl