Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Airlodge

Een werkelijk unieke accommodatie!

De Airlodge is een echt bijzondere camping-accommodatie! Hij beschikt namelijk over twee verdiepingen: een echte eye-catcher! Net als de Lodgetenten, is een deze accommodatie van alle gemakken voorzien: hij beschikt over een eigen badkamer en een keuken. ‘S avonds kun je heerlijk met het hele gezin genieten van je eigen gekookte maaltijd op je eigen houten terras.

Interieur van de Airlodge

“De Airlodge: een echte eye-catcher op de camping.”

Met haar twee verdiepingen heeft de Airlodge een ruime inrichting. Daarnaast is het fijn dat je ’s avonds kunt koken in je eigen keuken, met aaneengesloten eethoek. De badkamer van de Lodge is voorzien van een eigen toilet, douche en wastafel. Erg leuk: voor de kinderen is er op de begane grond een heuse bedstee om in te slapen. Op de tweede verdieping staat een echt tweepersoonsbed. Hier slaap je ’s avonds heerlijk onder de sterrenhemel. Het houten terras is voorzien van luxe ligstoelen en een parasol. Daarnaast kun je hier ’s avonds aan de tafel nog een spelletje spelen in een van de vier stoelen.

Pagina delen

Lodgetent.nl