Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Cubelodge

Romantische, comfortabele accommodatie!

De Cubelodge is een accommodatie voor iedereen die eens wat anders wil proberen. Met haar knusse inrichting is de lodge geschikt voor jonge gezinnen met één kind of voor stellen die een romantische vakantie willen. Het is de samenvoeging van kamperen en een vakantie in een hotel: een hotelkamer op de camping. Van buiten ziet de Cube er uit als een echte houten lodge, maar van binnen ervaar je alle luxe van een hotelkamer!

Interieur van de Cubelodge

“De Cubelodge: gezellig knus, een hotelkamer op de camping.”

Hoewel deze lodgetent gezellig knus blijft, is deze toch van alle gemakken voorzien. ’s Ochtends stap je zo uit je slaapkamer het grote terras op. Hier kun je vervolgens genieten van je ontbijt aan tafel. De rest van de dag lig je heerlijk te relaxen in een van de ligstoelen onder de parasol. In de slaapkamer staat een heerlijk comfortabel tweepersoonsbed. Eventueel kan hier een kinderbed of ledikant bijgeplaatst worden. Verder heeft de Cubelodge een volledig ingerichte keuken en een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel met spiegel.

Eigenlijk is de hele Cubelodge zo ingericht dat het bed centraal staat, met daaromheen alles wat je kan verwachten: alles binnen handbereik!

Pagina delen

Lodgetent.nl