Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Hybridlodge Clever

Midden tussen stacaraven en tent!

Voor wie op zoek is naar het comfort van een stacaravan, maar ook houdt van het gevoel van een tent is de Hybridlodge Clever de ideale oplossing. In het unieke ontwerp van deze accommodatie zit veel hout, waardoor het een heel eigen stijl heeft. De Hybridlodge Clever is ruim opgezet als een stacaravan, maar behoudt het echte campinggevoel: een luxueuse vakantiebestemming voor het hele gezin.

Interieur van de Hybridlodge Clever

“De Hybridlodge Clever een werkelijk unieke, luxe accommodatie.”

In de Hybridlodge Clever is ruimte voor 5 personen, verdeeld over twee slaapkamers. Voor jullie is er een kingsize tweepersoonsbed, terwijl de kinderen slapen in drie eenpersoonsbedden. Het echte buitengevoel wordt gecreëerd door de immense veranda. Op deze veranda staan dan ook de keuken en de zithoek: heerlijk buiten koken! Als het weer iets minder is, kun je het eetgedeelte nog altijd afsluiten met tentdoek.  Naast de de veranda, de eigen keuken en de slaapkamers is de lodge ook voorzien van een eigen badkamer. In de badkamer zitten een luxe douche, wastafel en een toilet. In de grote spiegels kun je altijd even je camping-look checken. Om de temperatuur in de Hybridlodge zo aangenaam mogelijk te maken is er een airco en een kachel aanwezig.

Pagina delen

Lodgetent.nl