Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgesuite

Super-de-luxe kamperen

Als je voor je kampeervakantie voor de Lodgesuite kiest, zul je niets te kort komen. Deze tent is van alle gemakken voorzien en je kunt er in verblijven met maximaal 5 personen. Op de mooie houten veranda speel je gezellig spelletjes, kun je genieten van een uitgebreide maaltijd en ’s avonds van een lekker wijntje. De veranda is voorzien van een tafel met stoelen, een parasol, twee ligstoelen en een barbecue. Dat worden fijne, zwoele zomeravonden!

Interieur van de Lodgesuite

“De Lodgesuite is een super-de-luxe en romantische accommodatie.”

De ruime Lodgesuite heeft een tweepersoons hemelbed voor de ouders. De kinderen slapen in hun Junior Lodgetent (max. 3 personen). Deze tent is extra luxe dankzij het bad op pootjes én de aparte badkamer met toilet, wastafel en douche. Lekker koken doe je in de keuken, die van alle gemakken voorzien is. De Lodgesuite is mooi en praktisch ingericht. De zachte verlichting geeft een sprookjesachtig en romantisch gevoel.

Pagina delen

Lodgetent.nl