Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgetent Deluxe

Nog meer luxe in de Lodgetent!

Nog meer Luxe en genieten doe je in een Lodgetent Deluxe: het jonge zusje van de Lodgetent. Een Lodgetent is waar kamperen en een vakantiehuisje samenkomen. Eigen slaapkamers, een houten veranda en je eigen badkamer met douche en toilet en toch onder tentdoek.

Interieur van de Lodgetent Deluxe

“Al het goede van de Lodgetent en nog meer luxe!”

De Lodgetent Deluxe  beschikt uiteraard over dezelfde gemakken als de Lodgetent, maar biedt extra ruimte. Met een extra groot houten terras en het houten design van het interieur onderscheidt de Lodgetent Deluxe zich van de Lodgetent. Net als de Lodgetent beschikt de Deluxe editie over een eigen keuken en twee aparte slaapkamers. Eentje met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Hierdoor is er plaats voor vijf personen. Extra luxe: in een Lodgetent heb je een eigen badkamer met douche en toilet. Op de veranda van de Lodgetent kom je heerlijk tot rust in een van de twee ligstoelen. Daarnaast beschikt de tent over een barbecue en kun je hier ’s avonds heerlijk met zijn vieren aan tafel op het terras.

Pagina delen

Lodgetent.nl