Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgetent

Heerlijk slapen in een luxe tent

Wie van luxe houdt, maar toch ook het “echte” kamperen wil ervaren is een Lodgetent perfect. Het is eigenlijk een huisje, maar dan onder tentdoek. Je kan hier uitgebreid koken in je eigen keuken, slapen op goede, stevige matrassen en douchen in je eigen badkamer. Daarnaast geniet je ’s avonds van een glas wijn op de houten veranda.

Interieur van de Lodgetent

“Alle voorzieningen van een huisje, maar toch echt kamperen”

Alle Lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien. Koken in je eigen keuken en voor ieder een aparte slaapkamer met een echt bed. Iedere tent is geschikt voor 5 personen en beschikt over een tweepersoonsbed, een stapelbed en een eenpersoonsbed. Helemaal fijn is dat iedere tent is ingericht met een eigen douche en toilet. Daarnaast zorgt de houten ondervloer ervoor dat het binnen ’s avonds niet te hard afkoelt. Zo kun je ’s avonds nog lekker lang op de veranda blijven zitten om een spelletje te doen met je familie of je vrienden en heb je toch nog dat echte campinggevoel. Door haar ruime opzet voelt de tent aan als een goede thuisbasis.

Pagina delen

Lodgetent.nl