Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Minilodge

De ideale accommodatie voor met z'n tweetjes

Een romantische vakantie met z’n tweetjes vier je in de Minilodge! Deze sfeervolle accommodatie lijkt wel een hotelkamer op de camping. Je kunt de Minilodge als losse accommodatie boeken, maar ook samen met bijvoorbeeld te Lodgesuite of Airlodge (afhankelijk van de camping) als extra slaapruimte. De Minilodge is eenvoudig maar functioneel ingericht, en heeft dankzij de zachte kleuren een warme uitstraling.

Interieur van de Minilodge

“De Minilodge is een knusse en romantische accommodatie.”

De Minilodge is een elegante kamer met een comfortabel tweepersoonsbed met aaneengesloten terras. Net als bij de Airlodge, kijk je ook vanaf je bed in de Minilodge uit op de sterrenhemel. Op het houten terras staat tuinmeubilair voor je klaar, waar je heerlijk een boekje kunt lezen of lekker geniet van een wijntje bij kaarslicht. Waar de Minilodge nog meer over beschikt is een koelkastje en magnetron. Omdat deze accommodatie geen eigen badkamer heeft, moet je dus rekening houden dat je gebruik moet maken van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Pagina delen

Lodgetent.nl