Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Safarilodge Select

Landelijk en stijlvol tegelijk!

Liefhebbers van een luxe, stijlvolle vakantie die het ook graag landelijk willen houden kiezen voor de Safarilodge Select. Deze volledig ingerichte accommodatie is ruim opgezet en neemt het buitenleven mee de tent in. De voorkant van de tent kun je namelijk helemaal oprollen, waardoor je ook bij het kookeiland het gevoel hebt dat je buiten staat! Zo kun je vanuit de keuken kletsen met iedereen die op de veranda, aan tafel, op het eten wacht!

Interieur van de Safarilodge Select

“De Safarilodge Select: voor wie houdt van landelijk en luxe.”

In de Safarilodge Select is zoveel ruimte, dat er een heus kookeiland in is geplaatst. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, waardoor er maar liefst plaats is voor 5 personen. In de eerste slaapkamer staat een comfortabel tweepersoonsbed, en de tweede is ingericht met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Helemaal heerlijk is de eigen badkamer in de Lodgetent. Deze is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet: je hoeft de tent bijna niet meer uit.

’s Avonds geniet je op de veranda in modern tuinmeubilair na van een leuke dag. Daarnaast vind je op de veranda ook twee heerlijke luxe tuinstoelen, twee ligstoelen een parasol en een barbecue! Kortom: alles in huis voor een perfecte vakantie!

Pagina delen

Lodgetent.nl