Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tendi Safarilodge Comfort

De Tendi Safarilodge met eigen badkamer!

Voor wie iets meer luxe wil heeft Tendi de Safarilodge Comfort. Deze tent biedt meer ruimte dan haar kleinere zusje en is voorzien van een eigen sanitair! Dan hoef je dus niet meer met je toiletrol de camping over. Met haar 42 m² is de Tendi Safarilodge Comfort ook groter dan haar voorganger, maar de avontuurlijke sfeer blijft zeker behouden! Na een stevige dag wandelen installeer jij je voor je tent op het houten terras met een verdiend glas wijn!

Interieur van de Tendi Safarilodge Comfort

“Tendi Safarilodge Comfort: luxe met een avontuurlijk randje!”

Net als de normale Tendi Safarilodge is de Comfort gemaakt van onverwoestbaar canvas. Dit zorgt er, samen met de houten vloer, voor dat de tent ook ’s avonds goed geïsoleerd is. In het keukenblok van de Lodgetent staat een eigen koelkast. Hierdoor kun je dus gerust wat meer boodschappen doen en maak je je eigen maaltijd klaar.

Slapen doe je in een comfortabele tweepersoons boxspring, terwijl de kinderen in het stapelbed klimmen. Mocht je met meer dan 4 personen willen kamperen in de Tendi Safarilodge Comfort; geef het dan even aan en er wordt een extra tentje bijgeplaatst.

De eigen badkamer in deze Safarilodge Comfort is voorzien van een eigen douche, wastafel en een toilet. Zo hoef je eigenlijk je tent niet meer uit!

Pagina delen

Lodgetent.nl