Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tendi Safarilodge

Kamperen in een safaritent!

De Tendi Safarilodge is een accommodatie voor echte avonturiers! Verspreid door heel Europa vind je deze leuke Tendi-tent. De Safarilodge geeft je een echt avontuurlijk gevoel; een plek waar je na een dagje sightseeing weer heerlijk “thuis” komt! ’s Avonds geniet je onder de sterrenhemel op je houten veranda met luifel.

Interieur van de Tendi Safarilodge

“De Tendi Safarilodge: luxe met een avontuurlijk randje!”

De Tendi Safarilodge is een grote, stoere tent: maar liefst 35m²! Het tentdoek is gemaakt van onverwoestbaar canvas, dit geeft niet alleen een stoere look, maar is ook nog eens extra stevig. Door de goede isolatie en de houten vloer blijft het ook ’s avonds in de tent lekker warm! De Safarilodge is in zijn geheel ingericht in het thema “Safari”. Met een compleet keukenblok, voorzien van koelkast, kun je ’s avonds zelf uitgebreid koken. In het slaapgedeelte vind je een tweepersoonsbed en een stapelbed. Mocht je met meer dan 4 personen komen, laat het dan even weten: dan wordt er een extra tentje geplaatst!

Pagina delen

Lodgetent.nl