Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Lodgetent.nl

Geef jouw mening!

Beoordelingen

"Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen op een bestemming op onze website? Schrijf ook een beoordeling!"

Beoordelingen

Lees hier wat anderen van hun vakantie in een lodgetent vonden!

Weet jij nog niet zeker welke bestemming met een lodgetent je wilt? Lees hier de ervaringen van anderen, zodat je zeker weet dat een bestemming aan je verwachtingen voldoet.

23 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

9

TerSpegelt

Fam. Brieffies, 26 april 2017

Super voor kids!

We hebben een heerlijk weekend gehad op TerSpegelt. De kinderen hebben zich super vermaakt en daardoor wij ook. De LakeviewLodge was prachtig en écht glamping!

Bezocht TerSpegelt in april 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
10

Pomport Beach

Familie Klok, 17 april 2017

Een aanrader!

Camping is zo te zien behoorlijk opgeknapt. De ontvangst was uitstekend. De eigenaar spreekt goed Engels. De tent was erg schoon bij aankomst. In de tent is ontzettend veel ruimte. De doucheruimte met toilet is ook zeer ruim. Douchecabine heeft een regendouche en handdouche. In eerdere berichten wordt aangeraden om het brood in het dorp verderop te halen. Dat is echt niet nodig op de camping kun je ook heerlijk stokbrood bestellen. Echt een aanrader om heen te gaan.

Bezocht Pomport Beach in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

La Torre del Sol

Familie van der Aalst, 3 maart 2017

Heerlijk veel ruimte!

Zwembad en strand lekker dichtbij. Ruimte genoeg om je heen, prima accommodaties. Gezellige sfeer. Je kunt alle kanten op vanuit de camping.

Omgeving tips
Het strand. Pretpark dichtbij, waterpark dichtbij. Grote steden dichtbij genoeg.

Bezocht La Torre del Sol in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Les Sablons

Familie Kouwenhoven, 18 november 2016

Echt alles om de gasten tevreden te houden!

Een heerlijk, goed onderhouden camping. Er wordt echt alles gedaan om de gasten tevreden te houden. We hadden wat grotere (slecht matras, douche met kapotte termostaat) en kleine minpunten (botte messen; verkalkte douchekop); alles werd binnen enkele uren verholpen (zelfs een nieuw matras!). Kortom, voor herhaling vatbaar! Tips in de omgeving zijn paardrijden, winkelen, markten, de zee, boomklimpark, mooie stadjes etc.

Bezocht Les Sablons in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

La Nublière

Familie Peters, 18 november 2016

Leuke gezellige camping!

Leuke gezellige camping waar veel te doen is. Mooie omgeving, tips zijn Annecy, kasteeltjes, rodelen.

Bezocht La Nublière in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Molino a Fuoco

Familie den Boer, 18 november 2016

Zwembad is fenomenaal!

Zwembad is fenomenaal. Onze kids (2 en 4 jaar) konden hier beide perfect spelen. Restaurant is ook een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit met simpele gerechten en de wat complexere gerechten. Keuze voor iedereen en goed! Goed bereik van allerlei leuke Italiaanse steden wn dorpen op ongeveer 45 min tot een 90 min van de camping. Strand in de buurt ook super.

Bezocht Molino a Fuoco in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Blu international Camping

Familie Stevens, 18 november 2016

Heerlijk uitrusten!

Voor mensen die rust zoeken is het een perfecte camping. Tips in de omgeving zijn Bolsena, Rome, Viterbo, Orvieto.

Bezocht Blu international Camping in augustus 2016 met partner.

Bestemming bekijken
9

Blu international Camping

Familie de la Rie, 18 november 2016

Aardig personeel!

Rustige camping. Netjes schoon en aardig personeel. Tips in de omgeving zijn de diverse plaatsjes rond het meer en Perrugia en Rome.

Bezocht Blu international Camping in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lodgetent.nl