Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Even niet op vakantie? Dit doe je om de vakantie in huis te halen!

Het is ook allemaal wat. Je had net zo’n leuke accommodatie gevonden en dan krijg je te horen dat je eigenlijk thuis moet blijven. Hoewel dat natuurlijk heel erg zuur is, proberen wij positief te blijven! Want waarom bij de pakken neer gaan zitten als je voorpret kan beleven aan het plannen van je volgende reisje? In dit blog geven wij jouw ideeën wat je kunt doen in tijden van thuisblijven. Ontdek hoe jij van deze tijd het beste kan maken!

Tijd voor een bucketlist

We hebben stiekem allemaal wel plannen die we op de lange baan schuiven. Nu we allemaal zo veel mogelijk thuisblijven heb je tijd genoeg om even een blik te werpen op dit gedateerde lijstje. Wat gaat het worden? Eindelijk die vakantie naar Zweden plannen? Of toch de prachtige Plitvice meren bezoeken in Kroatië? Hoe dan ook heb je nu genoeg tijd om jouw volgende vakantie tot in de puntjes uit te werken!

Foto van Agnieszka M via Unsplash

Kokkerel er op los

Als je niet naar het buitenland kan, breng je het buitenland hier! Met boeken als ‘Beste streetfood ter wereld’ , breng jij  allerlei smaken van jouw favoriete land naar je eigen keuken. Zin in een echte Italiaanse pasta carbonara? Of maak jij een lekkere Spaanse paella voor je gezin klaar?

Pasta carbonara

Foto van Zoran Borojevic via Unsplash

Bingen, bingen en nog eens bingen

Toscaanse bruiloft, Emily in Paris, Letters to Julliet en Mamma Mia. Wat deze films met elkaar gemeen hebben? Ze spelen zich allemaal af in prachtige landen en steden! Steden als Parijs en Verona super romantisch, geen wonder dat veel films en series zich daar afspelen! Pak een bak popcorn erbij, een lekkere warme deken, en bingen maar!

parijs

Foto van Jeff Frenette via Unsplash

Indoor camping!

Dit idee is natuurlijk super leuk voor zowel de kleine kinderen als de grote kinderen (lees: ouders). Zet je tent midden in de huiskamer neer, en rooster marshmallows bij een vuurtje in de tuin.  Geen urenlange autorit naar de camping, maar gewoon in je eigen huis! En de wc? Daar hoef je niet met je wc-rol onder je arm naartoe, wat daar kan je zelf naartoe rollen! Zo creëer je in deze tijden toch een echte vakantie experience!

marshmallow

Foto van NeONBRAND via Unsplash

Kortom, hoe erg je natuurlijk baalt van je vakantie die in het water valt, er zijn genoeg opties om toch een beetje vakantie in huis te brengen. Wat ga jij doen om de vakantiesferen te creëeren?

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Blog categorieën

Pagina delen

Paradu Tuscany EcoResort - Lodgetent.nl
7,9

Paradu Tuscany EcoResort

Toscane, Italië

  • Direct aan het strand
  • Aan de Toscaanse Kust
  • Zwembaden en jacuzzi

Paradù Tuscany EcoResort is een schitterend en luxe vakantiepark direct aan het strand. Geniet hier optimaal van een zonnige vakantie aan de Toscaanse Kust.

8

La Maison Bornat

Familie Kiszer, 20 mei 2019

Heerlijk voor gezinnen met kinderen

Ervaring

Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is het een heel prettige camping omdat het klein is, overzichtelijk, met een speeltuin en zwembad. Heel gemoedelijk.

Tips in de omgeving

Wij vonden de omgeving niet heel interessant. Er zijn wel wat kastelen die het bezoeken waard zijn, de markt was ook wel aardig. Het was wellicht ook wat te warm om veel te ondernemen

Bezocht La Maison Bornat in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Lodgetent.nl