Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Knus en romantisch kamperen in de Minilodge

Stel je voor dat je samen met je partner op vakantie gaat. Dit jaar hebben jullie gekozen voor een minilodge, een keer wat anders dan de gewone tent en toch heel knus. Nou, daar zijn wij het helemaal mee eens. Als je eenmaal op de glamping aangekomen bent en je ziet de minilodge, dan weet je dat het romantische vakantie wordt samen met je lief!

Warme uitstraling

Onder de bomen in het warme Frankrijk of Italië staat jullie minilodge. Een knusse accommodatie die perfect groot genoeg is voor jullie twee. De grote veranda nodigt je direct uit om tot laat in de avond buiten te zitten om samen te genieten. Ja, van deze accommodatie kunnen we alleen maar zeggen dat het romantisch en knus is!

accommodation-mini-lodge-2

Vanaf het comfortabele tweepersoonsbed kijk je omhoog naar een prachtige sterrenhemel die je door de bomen ziet schitteren. Dat is pas genieten!

Als bij-accommodatie

Naast dat dit een ultieme romantische accommodatie is voor stellen, is het voor families ook een goede accommodatie. Heb je met het hele gezin een Airlodge geboekt, maar is er net ruimte te weinig? Boek dan de minilodge erbij voor een extra slaapruimte. De kinderen zullen het geweldig vinden om in een eigen glamping accommodatie te slapen. Met wat drinken en snacks in de koelkast hebben zij een eigen feestje in de tent!

De minilodge is dus niet alleen een heerlijke accommodatie voor stellen, maar ook voor families! Ook deze glamping accommodatie is voor iedereen! Probeer de minilodge zeker een keertje uit en geniet van de luxe van een glamping accommodatie. Je wilt niet meer anders!

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Lodgetent.nl