Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Op vakantie in een Lodgetent met kinderen

Vroeger keken we allemaal vol verwachting naar de auto die op de oprit stond en die langzaam ingepakt werd met de vakantiespullen. Eerst zette papa de tassen met kleren in de kofferbak, de tent werd ingepakt en vervolgens kwam mama naar buiten. Ze hield een krat vast gevuld met broodjes, drinken en lekkers voor onderweg. Op dat moment wist je het: de vakantie kan bijna beginnen. Na een lange reis door België en een deel van Frankrijk kwam je uitgeput met het hele gezin op de camping in Zuid-Frankrijk, waar de tent opgezet moest worden. Wie kent het niet? Kamperen in Frankrijk met de hele familie. Als je nu ouder bent, zit er misschien helemaal niet op te wachten om na een lange reis nog een tent op te zetten. Tegenwoordig is dat veel makkelijker met de Lodgetent. Op vakantie in een Lodgetent met kinderen is ideaal!

Kant en klaar

Een Lodgetent huren is met kinderen ontzettend makkelijk. Op het moment dat je de auto uitstapt na een dag rijden, heb je toch helemaal geen zin meer om een grote tent op te zetten? Nee, dan wil je het liefst de spullen binnenzetten om vervolgens een koud drankje te drinken op de veranda. Voor de tent spelen andere campingkinderen en in je ooghoek zie je de buren nieuwsgierig kijken wie er op de camping is aangekomen. Op dat moment kan de vakantie echt beginnen!

Lodgetent met kinderen

Wat zouden de kinderen van deze accommodatie vinden? Daar hoef je niet lang over na te denken. Welke Lodgetent je ook kiest, het is een echt kampeeravontuur. Van de houten veranda tot het echte tentzeil, het kampeergevoel wordt er niet minder op en dat zullen de kinderen ook merken. Na een nacht heerlijk slapen in het grote bed, kunnen ze lekker wakker worden tijdens een ontbijtje op veranda om vervolgens te gaan spelen. Ja, het avontuur van een vakantie wordt met een Llodgetent nog groter!

Heb je al een Lodgetent in jouw favoriete vakantieland gevonden? Bekijk snel ons aanbod!

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Lodgetent.nl