Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De Lodgetent is een luxe kampeeraccommodatie die steeds populairder wordt onder de Nederlandse kampeerders. Wij begrijpen wel waarom! De Lodgetent heeft de sfeer van een tent en de luxe en het gemak van een huisje. Het is de perfecte accommodatie voor de kampeerder die een keer wat anders wil proberen, maar wél op de camping. Er zijn diverse types Logetenten, waardoor er altijd wel eentje naar jouw smaak is.

Waarom een Lodgetent?

De Lodgetent is de ideale accommodatie voor een wat luxere (gezins)vakantie op een camping of vakantiepark. De Lodgetent staat voor een verblijf met luxe en comfort. Deze accommodatie heeft de sfeer van het slapen onder tentdoek op de camping, met het gemak van een huisje. De Lodgetenten zijn volledig ingericht en voorzien van een zitgedeelte, keuken en vaak ook aparte slaapkamers. De meeste Lodgetenten in ons aanbod beschikken ook over eigen sanitair. De wandelingen naar het sanitairgebouw zijn dus verleden tijd! Het is een topaccommodatie met alles er op en er aan.

Voor welke Lodgetent kies jij?

Wij hebben diverse Lodgetenten in ons aanbod. De Lodgetent Deluxe is een accommodatie met een vernieuwd interieur en een aangepaste veranda, wat zorgt voor ene intenser buitengevoel. Klinkt een hemelbed en bad op pootjes je goed in de oren? Dan is de Lodgesuite jouw ideale accommodatie. Voor de avontuurlijke kampeerder is er de Tendi Safarilodge, die een variant mét en zonder sanitair heeft. Meer informatie over álle types Lodgetenten vind je hier.

Malibu Beach - Lodgetent.nl
7,9

Malibu Beach

Adriatische kust, Italië

  • Leuke uitstapjes in de omgeving
  • Direct aan het strand
  • Prachtige zwemlagune

Vlakbij Lido di Jesolo en direct aan het strand ligt camping Malibu Beach. Dit jaar is het zwembad omgetoverd tot een lagune met onder andere twee whirlpools en een apart kinderbad!

Pagina delen

Lodgetent.nl