Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Lodgetent.nl

Go glamping in een Lodgetent!

Neem contact met ons op! »

Over ons

"Hét blog vol inspiratie over de populaire Lodgetent! Heb je een vraag of een opmerking?"

Neem contact met ons op! »

Over ons

Blogs, verhalen en tips over de populaire Lodgetent!

Ben je op zoek naar een kampeervakantie in een luxe tent? Dan zit je hier goed. Lodgetent.nl heeft de mooiste Lodgetenten op een rij gezet en de leukste campings en vakantieparken in Europa met deze accommodaties voor je geselecteerd. Kamperen in een Lodgetent is ideaal voor kampeerliefhebbers die graag een keer wat meer luxe willen, maar ook voor vakantiegangers die nog nooit gekampeerd hebben. De accommodaties zijn de perfecte kruising van een tent en een huisje: je proeft de sfeer van een tent op de camping, en hebt alle gemakken van een huisje. Voor welke accommodatie kies jij?

Wil je graag geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van de Lodgetenten en de mooiste bestemmingen? Volg ons dan op Instagram! Wil je zelf anderen inspireren om te verblijven in een Lodgetent of heb je een vraag? Mail ons dan via info@blogs4travel.nl of vul het contactformulier in.

Blogs4Travel

Als onderdeel van Blogs4Travel willen we vakantiegangers inspireren om de mooiste bestemmingen met een Lodgetent te bezoeken. Lodgetent.nl maakt samen met onder andere Glamping.nl, Gardameer.nl en Cotedazur.nl deel uit van het portfolio van Blogs4Travel.

Blogs4Travel is een online adviesbureau dat bedrijven en bloggers, vloggers en social influencers in de reiswereld verbindt door de kracht van content. Met onze labels, of labels van klanten, zetten we nieuwe communities op om bedrijven en bloggers dichter bij elkaar brengen.

logo blogs4travel

Lodgetent.nl