Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Onze favoriete Safarilodge Select bestemmingen

De Safarilodge Select is ideaal voor vakantiegangers die houden van luxe en het buitenleven. Beleef het kampeergevoel zonder in te leveren op faciliteiten. Met een compleet uitgeruste keuken en badkamer en aparte slaapkamers weet je zeker dat je niets tekort komt. Toch profiteer je van de natuur en de buitenlucht vanaf de ruime veranda, of door simpelweg het voorste tentdoek op te rollen.

Norcenni Girasole Club

Gelegen in Toscane tussen Florence en Arezzo vind je Camping Norcenni Girasole Club. Velen gingen je voor en allen vertrokken gelukkig! Hierdoor heeft deze camping op Zoover een dikke 8,5 weten te veroveren. Toscane blijft dan ook een heerlijke vakantiebestemming.

De Safarilodges op het park zijn absoluut een aanrader. Deze hebben twee slaapkamers en plek voor zes personen. Een slaapkamertje heeft een tweepersoonsbed, de andere een enkel bed en een stapelbed. Op aanvraag kan er in het woongedeelte nog een veldbedje bij worden geplaatst. Als resultaat kan je hele gezelschap lekker slapen. Zowel de camping als de accommodatie zijn van alle luxe voorzien. Deze tent heeft bijvoorbeeld zelfs een kookeiland!

Safarilodge Select Camping Norcenni Girasole Club via Lodgetent.nl

Foto van Safarilodge Select op Camping Norcenni Girasole Club via Vacanceselect

La Rocca

La Rocca is een kleine Italiaanse camping met o.a. Safarilodges. Wat La Rocca wel heel bijzonder maakt is de ligging. Je wordt hier namelijk elke ochtend wakker met een prachtig panoramisch uitzicht over het Gardameer!

Je kunt terecht in deze Safarilodge Select met je gezelschap van vier personen. In de linkerslaapkamer staat een heerlijk tweepersoonsbed en rechts vind je een houten stapelbed. Rol het tentdoek open en je woonkamer loopt over in de veranda. Zo kunnen de koks van de dag lekker doorkletsen met de rest van de familie. Zij kunnen een plekje vinden aan de picknicktafel of in de lekkere tuinstoelen. Als je liever geen muggen binnen wil kan je het doek beter gesloten laten. Voor de ramen zitten horren dus die kan je wel lekker openzetten!

Safarilodge Select La Rocca via Lodgetent.nl

Foto van Safarilodge Select op La Rocca via Vacanceselect

Orbetello Village

Aan de kust in het zuiden van Toscane kan je heerlijk verblijven in een Safarilodge. Orbetello Village biedt als enige zelfs drie slaapkamers in de Safarilodges! Een kamer heeft een tweepersoonsbed en een enkel bed. Daarnaast vind je de laatste slaapkamer met een stapelbed en een enkel bed.

Ook in deze Safarilodge kan je lekker koken op je eigen kookeiland! Daarna kan je dineren op het voorterras met het hele gezin. Zelfs het terras is overdekt, waardoor je altijd beschermd wordt tegen de zon en de regen.

Safarilodge Select Orbetello Village via Lodgetent.nl

Foto van Safarilodge Select op Orbetello Village via Vacaceselect

Heb jij wel eens in een Safarilodge Select geslapen? Deel het met ons!

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Lodgetent.nl