Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tent of huisje? Ga voor een Lodgetent!

Op het moment dat we begonnen te plannen hoe onze vakantie eruit kwam te zien, was het altijd vrij zwart-wit: een tent of een huisje? Tegenwoordig kun je zoveel meer kanten op, maar alsnog blijft de vraag: gaan we traditioneel kamperen in een eigen tent of caravan? Of boeken we toch liever een huisje of een appartement? Ik breng je graag op een ander idee: ga voor een Lodgetent! Voor de liefhebbers van kamperen is de lodgetent een ideale accommodatie om te overnachten tijdens de vakantie. Een ruime tent, midden op de camping en toch luxe.

Traditioneel kamperen

De echte kampeerders willen het liefst met hun eigen tent naar Italië of Frankrijk rijden om daar echt te genieten van het kamperen. Koken op een gasstel en slapen op een luchtbed. Ik ben ook zo’n persoon. Het gevoel dat je eindelijk op de camping komt en daar een plekje mag uitzoeken om je tent op te zetten. Heerlijk! Een aantal jaar geleden was het bij ons zelfs zo, dat we pas laat op de camping aankwamen en het al donker was. Dat was een avontuur om de tent nog op te zetten en daar kwamen mijn kriebels al. Je moet ten slotte diezelfde avond wel goed kunnen slapen. Gelukkig kwamen allemaal mensen om ons heen ons helpen met grote lampen en hamers. Maar alsnog.. het relaxte gevoel van vakantie vieren ben je wel even kwijt.

Gemak met de Lodgetent

Daarom trok mij de lodgetent wel heel erg aan toen ik erachter kwam dat deze bestond. Geen twijfels meer of de tent nog wel heel is en of de luchtbedden wel echt goed zijn. Maar direct op je camping al genieten van je vakantie en lekker slapen in een goed bed! Dat is aantrekkelijk! Maar waar kies je dan voor? Er zijn tenslotte zoveel verschillende soorten, van de Lodgetent tot een Lodgesuite of de lucht in met een Airlodge. Tja, dan kom je toch op je eigen voorkeuren van luxe.

Mijn favoriet? Ik ga voor een Lodgetent, een basis versie, waar je comfortabel kunt kamperen, maar het traditionele kampeergevoel niet kwijtraakt!

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Lodgetent.nl