Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een luxe tent huren in Italië

Wie droomt er nu niet van een luxe kampeervakantie in Italië? Heerlijk genieten van de Italiaanse zon, de pizza’s, pasta’s en wijn: la vita e bella! En voor wie niet in het bezit is van een eigen tent (of caravan) zijn er ook nog genoeg opties om deze droom waar te maken. De beste combinatie van luxe, kamperen en Italië vind je op een camping, in een tent. Een tent? Jazeker: voor een ideale vakantie kun je een luxe tent huren in Italië!

Luxe tenten in Italië

Wat jouw ideale vakantiebestemming ook is: er is een camping in Italië in de buurt. Heerlijk genieten aan de Adriatische kust, het altijd groene Toscane of het heerlijke Gardameer. Italië is geschikt voor iedereen. En met meer dan 60 verschillende campings is er een luxe tent voor iedereen! Alleen al langs de Adriatische kust is de keuze reuze. Verschillende campings met een Airlodge, Hybridlodge of een Lodgetent Deluxe. Zo zit je op iedere camping goed.

Omdat je je niet druk hoeft te maken over het opzetten van je eigen tent, of het plaatsen van je eigen caravan blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is: ontspanning. Genieten van dagjes strand, lekker een duik in het zwembad of een bezoekje aan een van de vele steden die Italië rijk is: Venetië of Rome bijvoorbeeld. Dit maakt een luxe tent huren in Italië een echte must-do!

Door de ruime keuze in bestemmingen kan iedereen een geschikte luxe tent huren in Italië. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan verschillende Luxe tenten, met allemaal een ruime opzet, een keuken en een verharde (houten) ondervloer. Zo kun je zelf kiezen hoe luxe je het wil maken. De Lodgetent Deluxe is bijvoorbeeld voorzien van een eigen sanitair, terwijl je met een Safaritent een avontuurlijk kampeergevoel kunt beleven.

Pagina delen

10

La Maison Bornat

Familie Masyn, 20 mei 2019

Geweldige vakantie gehad!

Ervaring

Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam en zeer lief in de omgang (ook met de kinderen). Niets is hen teveel. Wij hadden fiets pech en ze zochten zelf een oplossing. We mochten zelfs hun fiets gebruiken.🚲 Er was ook een zeer lieve kindvriendelijke hond Louk. 🐶 Rustige streek niet echt toeristisch. Veel tips gekregen van wat er te doen wordt en ook een zeer interessante map met info in de tent. Zeker een aanrader! 👍

Tips in de omgeving

De grotten Le Pal Kano Vichy Lyon Hoogteparcours Karting Fietsen Wandelen En het enige café in het dorp

Bezocht La Maison Bornat in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
O2 Camping - Lodgetent.nl
9

O2 Camping

Normandië, Frankrijk

  • Zespersoons Safaritenten
  • Vlakbij de havenstad Granville
  • Speeltuin met volleybalveld

O2 Camping ligt 5 km van de zee vandaan in Normandië. Één kilometer verder vind je de havenstad Granville, waar je vanuit een boottocht kunt maken naar het eiland Chausey!

Lodgetent.nl