Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Glamping in een Safarilodge

“Glamourous camping”, ofwel “Glamping“. Waar we vroeger nog gingen kamperen omdat dit de goedkoopste manier van op vakantie gaan was, is dat nu al lang niet meer zo! Kamperen is hot en vooral ook kamperen is voor iedereen! Glamping in een Safarilodge kan dan ook wel als de ultieme vakantie omschreven worden. Het natuurlijke van een camping gecombineerd met de luxe van een hotel.

Het gemak van Glamping in een Safarilodge

We kunnen Glamping eigenlijk allang niet meer zien als een “trend”: het is een blijvertje! Geen gesleep meer met caravans of aanhangwagens achter de auto. Nooit meer slecht slapen op een lek en koud luchtbed. En zelfs: niet meer met je WC-rol midden in de nacht struikelen over de scheerlijnen van je tent. Door te kiezen voor Glamping in een Safarilodge komt aan al dit ongemak een einde! Een Safarilodge is stoer, ruim en van alle gemakken voorzien! Zo staan er in iedere safarilodge comfortabele bedden, is er een echte stoere keuken met koelkast en koffiezetapparaat en goed meubilair. Daarnaast zijn de luxe varianten ook nog eens voorzien van eigen sanitair!

Wie kiest voor Glamping in een Safari kan kiezen voor een van de vele variaties. Zo is er bijvoorbeeld de Tendi Safarilodge waar je op de houten veranda lekker onder een luifeltje zit. Daarnaast heb je nog de luxere variant: Tendi Safarilodge comfort, met eigen sanitair! Maar ook de Safarilodge Select en de Safarilodge Deluxe zijn van al deze gemakken voorzien. Deze laatste heeft met haar houten tussenwandjes een extra landelijke sfeer. Glamping in een Safarilodge is kamperen in een ruime tent die voorzien is van alle gemakken, maar waar je ook nog steeds kunt kamperen. Door de luifel helemaal open te klappen haal je het echte buitenleven de tent in. Als dat geen kamperen is. Zo behoudt je het echte open kampeergevoel!

Pagina delen

L’Ultima Spiaggia - Lodgetent.nl
8,4

L’Ultima Spiaggia

Sardinië, Italië

  • Meerdere zwembaden
  • Direct aan zee
  • Vele sportmogelijkheden

Camping L'Ultima Spiaggia is de camping waar de kinderen centraal staan, met een leuk animatieprogramma en vele zwembaden.

Lodgetent.nl