Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Ingerichte tent in Frankrijk

Frankrijk is één van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Al van kleins af aan gaan wij vaak naar Frankrijk op vakantie en inmiddels doe ik hier zomers animatiewerk om andere gezinnen te vermaken. Op Frankrijk raak je dankzij de vele regio’s en de heerlijke kazen nooit uitgekeken. Toch kan het kamperen met de eigen tent of caravan veel werk kostten, iets waar je niet altijd op zit te wachten tijdens je vakantie. Daarom selecteren wij op lodgetent voor jou ingerichte tenten. Zodat jij in een ingerichte tent in Frankrijk kunt overnachten en je eigen spullen thuis kunt laten.

Voordelen van een ingerichte tent in Frankrijk

Wat mij betreft zijn er talloze voordelen op te noemen als je verblijft in een ingerichte tent in Frankrijk in plaats van in je eigen tent of caravan. Ik zal er hier een aantal voor jullie opnoemen. Ten eerste hoef je veel minder bagage mee te nemen in de auto. Dit scheelt je ruimte en benzinekosten. Bovendien kom je zonder caravan een stuk sneller op je bestemming aan.

Ten tweede heb je je eigen douche en wc, waardoor het lopen over de camping met je douchespullen en wc-rol verleden tijd is. Hartstikke fijn als je net als ik vaak ’s nachts nog naar de wc moet. Ook kun je nu in alle rust douchen in plaats van tussen de andere campinggasten.

Ten derde slaap je in een echt bed. Ik heb vrij snel last van mijn nek en rug, dus slapen op een matje in een tent behoort niet tot mijn favoriete activiteiten. Ook hoef je niet meer bang te zijn in een lek luchtbed te moeten slapen.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de eigen keuken die in veel ingerichte tenten in Frankrijk aanwezig is. Gewoon lekker koken in een uitgebreid ingerichte keuken in plaats van voor de tent met minimale materialen. Dus ik zou zeggen, wacht niet langer en huur die ingerichte tent in Frankrijk.

Waar vind ik een ingerichte tent in Frankrijk?

De ingerichte tent vind je inmiddels in bijna alle populaire vakantieregio’s van Frankrijk. Luxe kamperen wordt namelijk steeds populairder, zeker voor gezinnen met kinderen. Wil je bijvoorbeeld naar de Ardèche op vakantie deze zomer, dan vind je hier het aanbod aan campings. Liever naar de Dordogne? Kijk dan hier.

Wil je op vakantie naar Frankrijk in een ingerichte tent, maar weet je nog niet precies waar je heen wilt? Dan vind je hier ons volledige aanbod aan campings in Frankrijk met een ingerichte tent. 

Lodgetent.nl