Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Ingerichte tent in Italië

Ieder jaar trekken weer miljoenen mensen naar Italië voor de zomervakantie. Hoewel ik zelf vaak voor Frankrijk kies, is Italië ook zeker een land dat mijn interesse heeft. Van kinds af aan ben ik eigenlijk al kampeerfan en wij kozen eigenlijk altijd voor een ingerichte tent! Dit lijkt mij dan ook de perfecte manier van vakantie vieren: een ingerichte tent in Italië!

Voordelen van een ingerichte tent in Italië

Voor ons was er eigenlijk nooit een andere optie dan een ingerichte tent voor de vakantie. Mijn vader is vrachtwagenchauffeur en sleept dus het hele jaar al van alles mee achter zijn auto. Hier heeft hij dan in de zomer echt geen zin meer in. Bovendien is het stiekem ook wel even lekker dat je flink het gaspedaal kunt intrappen, zodat je sneller op je eindbestemming bent. Zeker wanneer je kiest voor een ingerichte tent in Italië is dit een groot voordeel: het land ligt immers niet naast de deur.

Natuurlijk kan je dan ook een mobile home of een huisje overwegen, maar dat doet wel af aan het echte kampeergevoel. Het fijne aan de camping is juist het buitenleven: de kinderen gaan naar de animatie of liggen in het zwembad met de kids van de buren terwijl je zelf op je houten terras geniet van een goed glas wijn: heerlijk. Met een ingerichte tent in Italië behoudt je dan ook dit authentieke kampeergevoel. Het stoere canvasdoek beschermt je tegen weer en wind, maar laat je ’s avonds wel luisteren naar de krekels. Bovendien kun je het tentdoek vaak helemaal openvouwen, waardoor je het buitengevoel als het ware naar binnen haalt.

Een ander groot voordeel aan de lodgetenten en safaritenten van Lodgetent.nl is de luxe van goede bedden: je bent verzekerd van een goede nachtrust. Daarnaast is zo’n tent ook voorzien van een volledig ingerichte keuken met koelkast en koffiezetapparaat en vind je er in sommige gevallen zelfs een eigen sanitair!

Waar vind ik een ingerichte tent in Italië?

De ingerichte tent vind je inmiddels in alle populaire vakantieregio’s van Italië. Luxe kamperen heeft namelijk haar weg al behoorlijk gevonden in dit land. Zeker families met grote of kleine kinderen maken gebruik van deze comfortabele manier van kamperen. Zo kun je al een ingerichte tent vinden aan de Adriatische Kusthet Gardameer, Toscane! Er is voor iedereen wel een ideale plek te vinden met een ingerichte tent in Italië!

Lodgetent.nl