Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Ingerichte tent in Kroatië

Op vakantie naar Kroatië is hot! De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om hun scope te verbreden en op zoek te gaan naar een nieuwe vakantiebestemming. Vanwege haar gunstige temperaturen en prachtige stranden langs de Adriatische Zee is Kroatië een goede keus. Het land heeft een uitstekend kampeerklimaat en voldoende campings voor een heerlijke vakantie. Echter is de afstand niet ideaal om in zijn geheel af te leggen met een aanhanger of caravan achter je auto. Daar heeft lodgetent.nl de oplossing voor: wij hebben een select aanbod van campings met een ingerichte tent in Kroatië. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien, dus dat scheelt weer een boel slepen!

Waarom een ingerichte tent in Kroatië?

Ik denk eigenlijk dat je beter kunt vragen: waarom niet! Een volledig ingerichte tent in Kroatië biedt vele voordelen ten opzichte van het meenemen van de eigen tent of caravan. Zo scheelt het bijvoorbeeld al een heleboel gesleep: je hoeft alleen maar je zomerkleding, je zwembroek en een aantal handdoeken in te pakken en je bent klaar voor vertrek! Daarnaast ben je ook nog eens een stukje sneller op de camping: kun je nog langer genieten van je vakantie.

Bovendien zijn al onze volledig ingerichte tenten voorzien van een eigen keuken met koelkast en comfortabele bedden. Daarnaast heb je in iedere tent, behalve de Tendi Safaritent, eigen sanitair. In dit sanitair zitten zowel een douche als een wastafel en een toilet. Nu hoef je nooit meer met je toiletrol over de camping! De comfortabele bedden zijn een echte plus en bovendien bieden de meeste tenten plaats aan 4 of 5 personen. Mocht je toch met meer mensen zijn, dan kan er een tentje bijgeplaatst worden of kies je voor de Safarilodge Deluxe: een ingerichte tent voor zes personen! Het allerleukst aan deze variatie? Dat is natuurlijk de bedstee!

Maar heb je met zoveel luxe nog wel het echte kampeergevoel? Jazeker! Een ingerichte tent in Kroatië is nog steeds gemaakt van stoer en stevig canvas: het is en blijft dus een tent! Daarnaast kun je de voorluifel in zijn geheel openvouwen/oprollen, wat het echte buitenleven mogelijk maakt.

Waar vind ik een ingerichte tent in Kroatië?

Denkend aan een vakantie in Kroatië, dan zijn met name de kustregio’s populair, of de regio’s die net even wat dichter bij huis liggen. Zo vind je bijvoorbeeld op het schiereiland Istrië al enkele campings met een ingerichte tent. Maar ook Dalmatië en Kvarner zijn in opkomst.  De kans is dus groot dat jouw ideale stekje hier ook wel te vinden is!

Lodgetent.nl