Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Kamperen in een luxe tent

Ben jij net als ik niet zo’n kampeerder, maar wil je wel graag verblijven op een camping? Dan is kamperen in een luxe tent iets voor jou! Eerst een tent opzetten of een caravan achter de auto aan, dat is niks voor mij, maar ik wil wel graag genieten van de faciliteiten van een camping zoals een zwembad. Kamperen in een luxe tent lijkt dan de oplossing.

Kamperen in een luxe tent, wat houdt dit in?

Als je gaat voor kamperen in een luxe tent, dan ga je voor een relaxte vakantie. Je tent is volledig ingericht en in plaats van op een matje slaap je op een écht bed. Ook heb je nooit meer gedoe met koken, want je hebt een ingerichte keuken. Je hoeft dus niet meer te leven van twee pitjes, maar kunt uitgebreid streekrecepten uitproberen. Toch is koken geen verplichting, want op de meeste campings met luxe tenten is een restaurant aanwezig. Uiteten gaan kan dus nog steeds.

Naast het restaurant zijn ook de andere voorzieningen van de camping dichtbij zoals de campingwinkel, het zwembad en de animatie. Er verandert dus eigenlijk niets aan je kampeervakantie, behalve dan dat je een veel luxer verblijf hebt. Meer weten over de verschillende soorten lodgetenten? Klik hier.

Wil jij ook kamperen in een luxe tent? Zie hier ons volledige aanbod aan bestemmingen met een lodgetent. 

Lodgetent.nl