Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgetent met sanitair

Kamperen is natuurlijk fantastisch, maar niet altijd even praktisch. We kennen allemaal wel dilemma: je bent net een beetje opgewarmd in je bed, maar je blaas geeft aan dat het nog geen tijd is om te slapen. Je moet plassen. Dan ga je twijfelen: blijven liggen, of in je pyjama door de frisse buitenlucht naar het sanitairgebouw. Uiteindelijk heb je eigenlijk niet meer de keus en moet je je aan de barre tocht wagen. In het donker, met je wc-rol onder je ene arm en een zaklamp in de andere waag je je langs scheerlijnen richting het toilet. ‘Dat moet toch ook anders kunnen?’ vraag je jezelf op zo’n moment af. En dat kan tegenwoordig ook! Op lodgetent.nl vind je de perfecte oplossing: een lodgetent met sanitair!

Lodgetent met sanitair: echt glamping

Kamperen in een echte tent, maar wel met de gemakken van thuis: dat is toch wel “glamping”. Fijne, echte, bedden; een compleet ingerichte keuken, comfortabel meubilair en het allerbelangrijkste: het sanitair. En dit alles in een echte tent, van echt canvas. Het is nu echt kamperen en niet langer kramperen!

Het fijne aan een Lodgetent met sanitair is dat het echte kampeergevoel wel behouden blijft. De canvastent is stijlvol ingericht en gemaakt voor het echte buitenleven. Met een houten ondervloer, die doorloopt in een terras, hoef je het nooit meer koud te hebben. Bovendien kun je het canvas van de voorluifel helemaal openklappen, waardoor je eigenlijk volledig buiten leeft. (Geen paniek, voor het sanitair zit gewoon een extra deur of luifeltje, waardoor je nog wel in alle privacy je boodschap kunt doen).

Compleet sanitair

Wanneer je kiest voor een lodgetent met sanitair, is niet alleen het nachtelijke toiletdrama verleden tijd, je kunt ook heerlijk douchen in je eigen tent. Je hoeft niet meer in de rij te staan tijdens de ochtendspits van de camping: je kan heerlijk douchen in je eigen douche en je tanden poetsen boven je eigen wastafel.

Op lodgetent.nl is er veel keuze uit verschillende tenten. Een mooie lodgetent met sanitair is bijvoorbeeld de lodgetent van Vacanceselect. Maar ook de Tendi Safarilodge Comfort en de Safarilodge Deluxe beschikken, naast enkele anderen, over een eigen badkamer.

Pagina delen

Les 3 Lacs du Soleil - Lodgetent.nl
7

Les 3 Lacs du Soleil

Franse Alpen, Frankrijk

  • Direct aan het meer
  • Hartje Franse Alpen
  • Zwembad met zonneterras

Camping Les 3 Lacs du Soleil ligt in de Franse Alpen, vlakbij het plaatsje Trept. De camping karakteriseert zich door dat het ligt bij 3 meren, waarbij het grootste meer een strand heeft.

Blog categorieën

Lodgetent.nl