Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Luxe tent huren? Kies een Lodgetent!

Ben je dol op kamperen, maar doe je dit graag in stijl? Een Lodgetent is de ideale oplossing! De naam Lodgetent zegt het eigenlijk al: het is een combinatie van een tent en een huisje. Dit maakt dat je het echte kampeergevoel kunt hebben zonder dat je hoeft in te leveren op luxe.

Deze stoere, maar vooral stevige tenten vind je in verschillende soorten en maten. Zo vind je hier bijvoorbeeld Airlodges: een tent met twee verdiepingen; Safaritenten: een stoere tent, maar wel voorzien van luxe bedden; “Deluxe” lodgetenten: een tent met een eigen badkamer en nog vele andere soorten en maten. Wat ze allemaal gemeen hebben: ze zijn heerlijk ruim, hebben een stevige (houten) ondergrond en een eigen keuken.

Het grote voordeel van een lodgetent ten opzichte van een huisje is het echte camping gevoel en het buitenleven. Hoewel voorzien van alle luxe, blijft een lodgetent natuurlijk een echte tent op een echte camping. Zo behoudt je het echte sociale leven dat je op een camping vaak meemaakt. De kinderen spelen voor de tent met de buurjongetjes of -meisjes, vermaken zich aan het zwembad of bij de animatie, en ’s avonds geniet jij van een glas wijn bij de buren op het terras. Het heerlijke buitenleven van een camping haal je in een lodgetent ook makkelijk naar binnen: het tentdoek kun je namelijk ver openklappen. Zo sta je ’s avonds voor je gevoel buiten de aardappels te koken en houdt je makkelijk een oogje in het zeil bij de kids.

Naast dat er een ruime keus is tussen verschillende lodgetenten, zijn ze ook al te vinden door heel Europa. Frankrijk, Italië, Spanje, maar ook bij vakantiebestemmingen in Kroatië, Zweden en Zwitserland kun je al kamperen in luxe stijl. Zo is er voor iedereen de ideale tent, op een perfecte camping: aan het strand, in de bergen, of vlakbij een stad.

Pagina delen

Europa Silvella - Lodgetent.nl
8,3

Europa Silvella

Gardameer, Italië

  • Gezellige familiecamping
  • Top faciliteiten
  • Zwemparadijs met jacuzzi

Camping Europa Silvella ligt aan de westkant van het Gardameer. Vanuit de camping loop je zo het kiezelstrand op. En een bezoek aan het prachtige Venetië mag zeker niet ontbreken.

Lodgetent.nl