Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Safaritent in Spanje

Op zoek naar een leuke manier van kamperen voor jouw vakantie in Spanje? Hoeft kamperen van jou niet “back-to-basic” te zijn? Is een stacaravan niet meer echt kamperen voor jou? Overweeg dan eens een safaritent in Spanje te huren! Het past helemaal in het nieuwe kamperen: een stoere tent van canvas waarin je wel het gemak hebt van een compleet ingerichte keuken, goede bedden en een houten terras. Doordat je de luifel van de tent wel helemaal kunt openklappen ervaar je wel het echte buitengevoel dat kamperen zo leuk maakt.

Een Safaritent in Spanje

Veel Nederlanders zijn dol op de tapas, de wijn en de stranden van Spanje. Wie zeker wil zijn van een zonvakantie kiest er dan ook vaak voor om die extra kilometers te maken. Het land is met name beroemd vanwege haar Costa’s: de stranden. Langs de Middellandse Zee kun je hier heerlijk ontspannen in het zand. Daarnaast zijn ook steden als Barcelona en Sevilla een goede reden om voor Spanje te kiezen.

Het is niet voor niets dat Spanje zo geliefd is bij Nederlanders! Om je vakantie net dat beetje extra te geven, kies je voor een safaritent! Een stoere canvastent, die lekker stevig is en voorzien van een volledige inrichting. Iedere safaritent heeft een complete keuken met koelkast. Daarnaast ben je verzekerd van lekker slapen in de comfortabele bedden. Zo bieden alle safaritenten op deze website ruimte aan 4 tot 6 personen. In sommige gevallen kan er gezorgd worden voor een bijzettentje voor de extra slapers.  Verder is een safaritent in Spanje voorzien van een houten vloer die doorloopt in een terras. Zo heb je geen last van hobbels en blijft de tent lekker warm.

Op onze site vind je verschillende soorten van de safaritent in Spanje: de Safarilodge Select ,de Safarilodge Deluxe, de Tendi safarilodge en de Safarilodge comfort. Alle tenten zijn voorzien van bovengenoemde basics. Daarnaast hebben de tenten verschillende uitbreidingen. Zo zijn alle tenten behalve de Tendi Safarilodge voorzien van eigen sanitair. De meest luxe is wel de Safarilodge Deluxe. Deze biedt ruimte aan zes slapers in de tent, waarvan er plek is voor twee in een heuse bedstee!

Pagina delen

8

La Torre del Sol

Familie van der Aalst, 3 maart 2017

Heerlijk veel ruimte!

Zwembad en strand lekker dichtbij. Ruimte genoeg om je heen, prima accommodaties. Gezellige sfeer. Je kunt alle kanten op vanuit de camping.

Omgeving tips
Het strand. Pretpark dichtbij, waterpark dichtbij. Grote steden dichtbij genoeg.

Bezocht La Torre del Sol in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Lodgetent.nl