Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Hier vind je de 5 veelgestelde vragen van onze bezoekers. Heb jij een andere vraag, die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op! We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zijn de Lodgetent bestemmingen geschikt voor kinderen?

Over het algemeen wel. Ben je echt op zoek naar een camping met een animatieprogramma? Dan kun je dat aanvinken in het zoekfilter bij de pagina bestemmingen bij ‘onze vakantiethema’s’. De Lodgetenten zelf zijn zeker geschikt voor kinderen, in sommige gevallen slapen de kinderen in een gave bedstee of wordt er een bijzet tentje voor ze geplaatst. Ze zullen sowieso heerlijk slapen in de comfortabele bedden die al in de Lodgetent voor je klaar staan.

Hebben alle Lodgetenten een eigen badkamer?

Bijna allemaal! Alleen de Tendi Safaritent heeft geen eigen sanitair. Wil je toch in een Tendi tent slapen mét eigen badkamer? Kies dan voor de Tendi Lodgetent of Tendi Safaritent Comfort.

Ik heb een camping met Lodgetenten, kan ik mij aanmelden?

Ja, zeker! Via deze pagina kun je je glamping aanmelden. Daar kun je ook lezen wat de mogelijkheden zijn, zoals een blog of social media posts. Als je het formulier hebt ingevuld nemen we zo snel mogelijk contact op per mail!

Wie zijn de aanbieders van jullie Lodgetent bestemmingen?

Onze bestemmingen zijn zorgvuldig gekozen door diverse aanbieders: Vacanceselect, Tendi en Selectcamp. Op deze pagina kun je alles lezen over deze Lodgetent aanbieders.

Mag mijn hond mee in de Lodgetent?

We hebben meer dan 75 bestemmingen waarbij je trouwe viervoeter welkom is. Check voor de zekerheid altijd nog even of je trouwe viervoeter ook welkom is in het type Lodgetent dat jij wilt boeken en vergeet niet om je bij boeking aan te geven dat je je hond mee neemt!

Pagina delen

Vestar - Lodgetent.nl
6,6

Vestar

Istrië, Kroatië

  • Echte familiecamping
  • Aan een prachtige baai
  • Animatie en entertainment

Familiecamping Vestar ligt aan een prachtige baai vlakbij de stad Rovinj. De kinderen vermaken zich met het animatieteam en ondertussen geniet jij van het zonnige weer op het terras.

Lodgetent.nl