Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Wat maakt Santa Marina het leukste Lodgetent-paradise voor 2021?

In het prachtige land Kroatië, vind je de geweldige camping genaamd Santa Marina. De camping heeft heerlijk grote en luxe safaritenten beschikbaar. Je bent bij Santa Marina op de juiste plek als je op zoek bent naar een rustige vakantie, of juist een vakantie volgepropt met te gekke activiteiten. De COVID-19 maatregelen gooien nu roet in het eten, maar wij kijken al uit naar de zomer van 2021! Alleen wat maakt Santa Marina nu zo’n te gekke camping? Daar kom jij in dit blog achter, lees je gezellig mee?

Dolle pret op Santa Marina

De kids swingen en zingen dagen lang door op de camping, maar maken ook de meest prachtige knutselwerkjes met het animatieteam. Zo klimmen en klauteren zij zich in het rond bij het speeltuinparadijs. Daag het gezin uit voor een potje volleybal of tafeltennis, wie wint de bekerprijs van 2021?

Santa Marina - Lodgetent.nl

Foto van Santa Marina via Estivotravel

Avonturen in de safari lodgetent

Deze stoere tent heeft een makkelijk keukentje, zodat er heerlijk gekokkereld kan worden met elkaar. Verder heeft deze lodgetent 2 heerlijke kamers en een badkamer met douche. Relaxen doe je natuurlijk in de woonkamer, maar vind je de ruimte te klein? Dan kan je gemakkelijk het tentdoek oprollen en van het terras en de woonkamer, één ruimte maken. Je hoeft bovendien niet bang te zijn voor het warme weer in 2021, want er is een geweldig aircosysteem in de lodgetent. Zie jij jezelf hier al overnachten?

Santa Marina - Lodgetent.nl

Foto van Santa Marina via Estivotravel

Een rodeo in de country lodgetent

In deze lodgetent beleef je een geweldige vakantie, met maximaal 6 man. Deze gezellige tent beschikt over 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche en een lekker ruim keukentje. Maak hier met je gezin of vrienden de lekkertje ontbijtjes. En proef die meesterlijke gerechten aan de bar, die grenst aan de keuken. Natuurlijk krijg jij het niet benauwd in deze geweldige countrytent, aangezien er een heerlijk airco geïnstalleerd is! En deze lodgetent heeft een huiselijke sfeer van het thuisfront, zo voel je je hier direct op je gemak! Heb jij ook al zo’n zin om een verkoelend drankje op het terras van Santa Marina te nemen?

Foto van Santa Marina

De verblindende omgeving van Santa Marina

Santa Marina is gelegen op het schiereiland Lanterna. Je bent gedurende de warme zomerdagen van 2021 heerlijk beschut door prachtige palmbomen. En vanaf Santa Marina is het maar enkele meters naar de kristalheldere Adriatische Zee. Dit Klinkt natuurlijk direct als een tropische vakantie! Je bent vanaf de camping bovendien in no-time bij allerlei te gekke culturele steden.

Krijg jij ook al zulke vakantiekriebels van Camping Santa Marina?

Heb jij wel eens in een Lodgetent geslapen?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Camping Santa Marina

Istrië, Kroatië

  • Luxe glampingaccommodaties
  • Zwemparadijs met 3 zwembaden
  • Eerste 5-sterrencamping in Istrië

Op Camping Santa Marina geniet je in alle luxe van de nieuwe glamping accommodaties. Ook is er genoeg te doen, waardoor het de ideale camping is voor de hele familie!

Pagina delen

Lodgetent.nl